Nook

‘WIJ GELOVEN IN DE SCHOONHEID VAN EENVOUD. IN DE HARMONIE VAN ELEMENTEN. IN DE BALANS TUSSEN MENS EN NATUUR’.

Het doel is om de schoonheid en het natuurlijke welzijn van zowel haar als hoofdhuid te behouden en te verbeteren met professionele producten die zijn gemaakt met ethiek en verantwoordelijkheid, gebaseerd op een respectvolle ‘Natuur & Persoon’ balansrelatie.

We zoeken een meer concrete dialoog met de natuur omdat we ons ‘ecoinspired’ voelen. Nook heeft een uitgebreid productassortiment met verschillende productlijnen om aan iedere wens of haarbehoefte te kunnen voldoen. Alle producten kenmerken zich door biologische natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals SLS, SLES, parabenen en siliconen.

MEER OVER NOOK

NATURAL
Natuurlijke ingrediënten, geselecteerd op basis van wetenschap over effectiviteit en geschiktheid van elk van deze ingrediënten om aan specifieke haarbehoeften te voldoen. Onze formules werken in een synergetische mix op basis van deze specifieke actieve ingrediënten. De complete formules zijn met zorg ontwikkeld om gerichte prestaties en werking op het haar te bereiken. Elk ingrediënt helpt het ander om het beste te functioneren.

ORIGINAL
Originele creaties, gecreëerd door professionele kappers die ambacht en het vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Met hun vakkennis en expertise gebruiken zij de juiste producten om de klanten te voorzien van een kapsel dat het persoonlijke karakter van de klant tot uiting brengt, en aansluit op de laatste trends.

MEER OVER N\O

Deze kleurcrème in slechts 12 minuten geeft de werking van de actieve ingrediënten vrij om de maximale kleurkracht te krijgen. Het zorgt dat het haar helder, geregenereerd en beschermd wordt.

MEER OVER BE HAIR

FUNKY vindt haar oorsprong in 1995 en is voor de her-introductie van 2018 volledig vrij van parabenen gemaakt, geheel naar wens van de kapper van nu. FUNKY is volledig vrij van kleurstoffen en heeft een naturel textuur. Ook de geuren van de stylingproducten zijn subtieler en gelaagder geworden. FUNKY is de stylingslijn die zich kenmerkt door uitsluitend creatieve producten met een sterk eigen karakter. De lijn bestaat dan ook uit zeer gewaardeerde producten voor de echte sophisticated youngster.

MEER OVER FUNKY

EEN TRADITIONEEL EN MANNELIJK KAPSEL VRAAGT OM EEN STEVIGE HOLD EN DE JUISTE DOSIS FLEXIBILITEIT.

Veel kappers vinden het lastig om daarvoor de juiste producten te vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies aan welke eisen styling producten exclusief voor salons moeten voldoen. Een glanzende of juist een matte look, just-out-of-bed of een klassieke, ingeschoren scheiding: er is altijd een product van Gents dat het mogelijk maakt.

MEER OVER GENTS