Be Hair

The complete color system that meets every need.

BeColor – 12 Minutes

De permanente kleur zonder ammoniak werkt in 12 minuten. Deze kleurcrème in slechts 12 minuten geeft de werking van de actieve ingrediënten vrij om de maximale kleurkracht te krijgen. Het zorgt dat het haar helder, geregenereerd en beschermd wordt.

Fast application, long lasting
– Maximale dekking van witte haren.
– Gevoelig op hoofdhuid en haar.
– Verlicht tot 4 tonen.
– Beschermende actie.
– Langdurige pigment- en haarreflectie.
– Praktische toepassing.
– Effectieve herstructureringsactie.
– Briljante en uniforme kleur.

BeColor Crazy – 12 Minutes

Ammoniakvrije directe kleur in gel. Door de perfecte mengbaarheid tussen verschillende tinten, creëert de stylist oneindige nuances: antraciet, wit, transparant, parelgrijs, geel, roze, rood, turkoois, violet, blauw, groen. Breng Be Color Crazy aan op gebleekt haar en laat het 12 minuten inwerken. Gebruik Special Clear voor een fantastisch glanseffect. Of meng het met kleuren Be Color Crazy om een ​​ongelooflijk zacht effect te creëren.

BeTech

From curly to smooth hair, from smooth to curly hair. Everything is possible. Be Tech zorgt voor de perfecte mix van beweging, controle en cosmetisch effect. De speciale formulering met cysteïne is geschikt voor elk haartype en: versterkt de haarvezel, regenereert de keratinestructuur, garandeert maximale bescherming, zorgt voor een langdurige behandeling.