FLEXIBILITEIT EN BEREIKBAARHEID

Sinds 2005 richt Solo Industries zich als distributeur van vier professionele haarverzorgingsmerken exclusief op samenwerking met professionele kapsalons. De professionele kapper is namelijk de expert bij uitstek die consumenten kan adviseren over het gebruik van unieke kleur- en haarverzorgingsproducten. Een professionele samenwerking tussen vakmensen is een absolute voorwaarde om aan de wensen van de consumenten te voldoen. Onze binnendienst en salonconsultants staan u als professionele kapsalon daarom met raad en daad ter zijde en adviseren u graag over producten, de samenstelling van uw productenpakket en kleurondersteuning. Daarnaast bieden wij professioneel advies op technisch vlak en adviseren wij u graag over creatieve kleur- en kniptrainingen.

Solo Industries is distributeur van de merken Nook, Funky, Gents en BeColor, een 12 minuten kleuring. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie producten, waarbij een belangrijk punt is dat u als klant geen afnameverplichting heeft. Wij bieden u zelfs een unieke ‘pick and mix’ mogelijkheid van onze merken. Daarnaast bieden wij een snelle levering van onze producten. Indien u uw bestelling voor 14:00 bij ons doorgeeft, proberen wij uw bestelling binnen één dag te leveren (maximaal twee dagen, m.u.v. het weekend).

Solo Industries is de ideale partner als u op zoek bent naar flexibiliteit, stabiliteit en bereikbaarheid.

+35 JAAR KLEUR ERVARING IN HUIS!

Solo Industries beschikt over +35 jaar kleur ervaring en kleur kennis. Doordat wij deze kennis in huis hebben kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de juiste trainingen en workshops per label. Deze trainingen en workshops worden regelmatig georganiseerd in onze trainingsruimte in Breda.

Meer informatie hierover kun je vinden in ons educatie programma!

Vragen over kleuringen of andere zaken?
Neem contact op met onze binnendienst.

Solo Industries
T +31(0)76 541 13 46
algemeen@soloindustries.nl