EDUCATIE PROGRAMMA

1 OKTOBER & 5 NOVEMBER 2018

WORKSHOP BE COLOR ZWOLLE.

KOSTEN Gratis
TRAINER Peter Lindt & Erica van Gastel
AANTAL 4 plaatsen
TIJD 13.00 uur tot 16.00 uur
LOCATIE Into Hair / Lubeckplein 7 / 8017 JZ Zwolle

Tijdens de BeColor workshops is er een korte uitleg over de producten. Daarna wordt er gewerkt op zelf meegebrachte modellen.

Be Hair, een technisch hoogwaardige kwaliteit om mee te kleuren, verzorgt en beschermt het haar tegen de voortdurende chemische en omgeving gerelateerde stress die het dagelijks ondergaat.

15 OKTOBER 2018  –

WORKSHOP BE COLOR BREDA.

KOSTEN Gratis
TRAINER Erica van Gastel
AANTAL 4 plaatsen
TIJD 13.00 uur tot 16.00 uur
LOCATIE Solo Industries, Breda

De formules zijn gebaseerd op de basis ingrediënten van: kaviaar, keratine en collageen. Deze ammonia en PPD vrije verf is geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid. Door de snelle kleurontwikkeling heeft de verf een inwerktijd van 12 minuten. Verder zorgt BeColor voor maximale grijsdekking, extreem volle kleuren, glans en maximale verzorging.

12 NOVEMBER 2018 –

MENS HAIR CUT.

Deze Look & Learn wordt gegeven door Sander Hubens (werkzaam bij Mudley’s Rotterdam), die ongelofelijk, mooie UK-Style kapsels laat zien. Diverse skinfadings met extreme of natural crop top en de waanzinnige bowl-cut. Laat je direct inspireren door deze technieken toe te passen in je salon! Voor wie? Iedereen die de laatste nieuwe technieken in het herenvak wil toepassen in de salon.

KOSTEN € 50,-
TRAINER Barber Sander Hubens
AANTAL 20 plaatsen
TIJD 13.00 uur tot 16.00 uur
LOCATIE LOCATIE Solo Industries, Breda

22 OKTOBER 2018 –

HAIRFASHION X FOILS.

Cursus folie, melting & balayage technieken door Indyra van Gastel. Indyra is eigenaar van Hairdealer en ze won verschillende Coiffure Awards in 2015 en 2018.

Indyra is een specialist in het werken met folies en laat diverse mogelijkheden zien. In de ochtend is de presentatie, in de middag werk je zelf op een meegebracht model. Maximaal 6 personen. (Bedoeld voor iedere zelfstandige kapper of medewerker die deze technieken wil leren en toepassen in de salon).

KOSTEN € 95,- (inclusief lunch)
TRAINER Indyra van Gastel
AANTAL 6 plaatsen
TIJD 10.00 uur tot 16.00 uur
LOCATIE Solo Industries, Breda

13 NOVEMBER 2018 –

BOOST YOUR SALON VERKOOPTRAINING.

Training Boost Your Salon door Hein van Gastel. Een inspirerende training over het verkopen van producten met passie en inzicht. Deze training is onmisbaar voor de ondernemende kapper! (Bedoeld voor iedere zelfstandige kapper of medewerker die deze technieken wil leren en toepassen in de salon).

KOSTEN Gratis
TRAINER Hein van Gastel
AANTAL  20 plaatsen
TIJD 19.00 uur tot 21.00 uur
LOCATIE Solo Industries, Breda

8 OKTOBER 2018 –

NOOK INSPIRATIE DAG.

Inspiratievolle dag door het studio team van Nook met uitleg en look & feel van de totale lijn van Nook bestaande uit verzorging, kleuring en styling.

De natuurlijke verflijnen van Nook hebben quinoa, Absyssinian oil en organisch ecogecertificeerde ingrediënten als basis. De verf heeft een perfecte grijsdekking, een prachtige glans en het resultaat blijft lang behouden.

KOSTEN € 10,-
TRAINER Team Solo Industries
AANTAL  20 plaatsen
TIJD 13.00 uur tot 16.00 uur
LOCATIE Solo Industries, Breda