Nook

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud. In de Harmonie van Elementen. In de balans tussen mens en natuur. “ Dat is de filosofie van Nook.

Het onderscheidende karakter en de identiteit van elk product worden onthuld door hun formules, rijk aan botanische extracten en kostbare natuurlijke en organische oliën, om een ​​nieuw concept van schoonheid te creëren, vrij van compromissen.

Nook Magic Arganoil – Natural Beauty

Verleid je haar met een reeks producten gemaakt voor zijdezacht, fel haar, in een perfecte natuurlijke balans. De magie van een kostbaar en betoverend ritueel, voor alle haartypen, zelfs voor het dunste en delicate haar. Geformuleerd met biogecertificeerde argan olie, kostbare plantaardige oliën en functionele derivaten van natuurlijke oorsprong.

Nook Difference Hair Care – Modern Thinking:

Natuur, balans en harmonie, Nook Difference Haircare vertegenwoordigt deze perfecte combinatie. Je kunt het haar en de hoofdhuid behandelen met zachtheid. Ook verbeter je de schoonheid en breng je het haar in de oorspronkelijke balans terug. Zes lijnen met specifieke haarbehandelingsproducten, zijn ontwikkeld om te reageren op hoofdhaar- en hoofdhuidanomalieën.

Nook Artisan – Genuine Styling:

Echte en authentieke producten… voor creatieve handen en ironische geesten! De nieuwe Styling & Finishing-lijn is bedacht om de perfecte look te creëren voor elk moment van de dag. Een vleugje ironie, een dubbele dosis verbeeldingskracht, een vleugje creativiteit: alles gekruid met kostbare natuurlijke actieve ingrediënten, biologische extracten en exclusieve, gourmand, allergeenvrije geuren.

Nook BFree – Advanced care system for all types of blond hair:

De formule van dit nieuwe geavanceerde behandelingssysteem bevat biologische druivenpitolie, zijdeproteïnen en diamant. De perfecte ingrediënten voor de dagelijkse schoonheidsverzorging voor alle soorten blond haar, zowel natuurlijk als gebleekt haar. Een kostbaar ritueel, ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. De speciale zachte formulering is vrij van SLS, SLES en paraben. Bfree voedt, herstelt en geeft het haar intense glans.

Bye Bye Pido – Daily kids proof:

Preventie en bescherming! De nieuwe professionele productlijn ontworpen voor de actieve bescherming van haar en hoofdhuid van het hele gezin. Pure etherische oliën en organische botanische extracten. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kalmerende, van nature insectenwerende eigenschappen. Een ideale alliantie voor haarbalans, welzijn en gezondheid. Elke dag. Krachtig en delicaat. De 3 producten zijn gemaakt om pediculosis in elk stadium te bestrijden en te voorkomen. De veilige, delicate ingrediëntenformules bevatten geen schadelijke stoffen, SLES, SLS, parabenen en synthetische geuren.

Dear Beard – The mens Beauty Ritual

Het nieuwe Beauty Ritueel voor het welzijn en de zorg voor een gebalanceerde baard, gezicht, huid en hoofdhuid. Exclusief geformuleerd voor mannen en het moderne concept van de barbershop.

De ziel en essentie van de natuur. Alle producten zijn rijk aan essentiële oliën, natuurlijke en organische extracten. De cosmetische ingrediënten werken in synergie met elkaar en de formuleringen zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, paraffine, SLES en SLS.

The New Grooming
Schoonheid, zuiverheid en balans voor elke stijl en elk karakter. Een verfijnd en eigentijds, tijdloos concept, gemaakt van puur genot en welzijn voor de man die graag voor zichzelf zorgt.

100% Made in Italy
Dear Beard is volledig geformuleerd, vervaardigd en verpakt in Italië. Het merk belichaamt volledig de superieure kwaliteit van de ambachtelijke traditie die made in Italy-producten wereldwijd bekendmaken.