ONZE MERKEN

Exclusiviteit en kwaliteit zijn de merkwaarden van NO natural original. Het merk houdt van natuurlijk. Daarom zijn alle producten vrij zijn van parabenen, siliconen en sulfaten. De kleurlijn bevat geen ammoniak, PPD en resorcinol. Het laboratorium in Italië ontwikkelde de producten van NO natural original volgens de strengste eisen onder toeziend oog van de Europese wet- en regelgeving. Producten worden nooit op dieren getest. Het merk bevat alleen items die er toe doen, dus geen onnodige producten voor jou. NO natural original streeft er naar om origineel te zijn en te blijven, zodat jij als professionele kapper altijd op een authentieke manier jouw vak uit kunt oefenen. Want het draait allemaal om het echte ambacht!

Ons verhaal gaat helemaal over jou. In een creatieve wereld, zijn we er voor originele mensen. Niet voor iedereen, maar voor consumenten die helemaal zichzelf willen zijn. Met hun eigen ideeën, hun unieke manier van leven en een kapsel dat staat voor hun persoonlijke karakter. Dus, als je echt op zoek bent naar iets origineels: NO IS THE ANSWER.

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud. In de harmonie van elementen. In de balans tussen mens en natuur.“ Dat is de filosofie van Nook. Wij willen ons defineren als ‘eco-inspired’. De formules, botanische extracten en kostbare natuurlijke en organische oliën onthullen het onderscheidende karakter en de identiteit van elk product. Nook creëert een nieuw concept van schoonheid, vrij van compromissen.

FUNKY is het jeugdige stylinglabel van Solo Industries voor de jongeren onder ons die durven. Jonge mensen die durven creatief te zijn. Anders te zijn. Maar vooral zichzelf te zijn. Want FUNKY stelt elke kapper in staat om datgene te creëren wat hij of zij voor ogen heeft. FUNKY vindt haar oorsprong in 1995 en is voor de introductie van 2018 volledig vrij van parabenen gemaakt, geheel naar wens van de kapper van nu. FUNKY is volledig vrij van kleurstoffen en heeft een naturel textuur. Ook de geuren van de stylingproducten zijn subtieler en gelaagder geworden. FUNKY is de stylingslijn die zich kenmerkt door uitsluitend creatieve producten met een sterk eigen karakter. De lijn bestaat dan ook uit zeer gewaardeerde producten voor de echte sophisticated youngster.

Een traditioneel en mannelijk kapsel vraagt om een stevige hold en de juiste dosis flexibiliteit. Veel kappers vinden het lastig om daarvoor de juiste producten te vinden. Daarom ontwikkelden de kappers van Gents op basis van jarenlange ervaring haarcosmetica die deze eigenschappen combineren. Een glanzende of juist een matte look, just-out-of-bed of een klassieke, ingeschoren scheiding: er is altijd een product van Gents dat het mogelijk maakt.

Deze kleurcrème in slechts 12 minuten geeft de werking van de actieve ingrediënten vrij om de maximale kleurkracht te krijgen. Het zorgt dat het haar helder, geregenereerd en beschermd wordt.