Klaar voor de zomer?

Veel klanten hebben hun zomervakantie al geboekt en kijken uit naar deze vrije dagen. Nook heeft drie zomerse travelkits ontwikkeld voor tijdens deze dagen. Handig om mee te nemen; ze mogen zelfs in de handbagage tijdens een vliegreis mee. Er zijn compacte travelkits van de Secret-, Bfree- en de Color Preserve-lijn. Zo kunnen klanten hun favoriete haarproducten blijven gebruiken of een nieuwe lijn uitproberen.

Deze Secret-lijn uit de Magic Arganoil-serie is geschikt voor alle haartypes. De producten zorgen voor sterker haar en ze geven een silky finish.

Gezond haar is het resultaat.

Travelkit Magic Arganoil Secret bestaat uit een shampoo (100ml) en een secret pack (50ml).

 

Bfree is ontwikkeld voor blond geverfd of natuurlijk blond haar. De formule bevat biologische druivenpitolie, zijdeproteïnen en diamant.
Travelkit Bfree bevat een shampoo (100ml) en conditioner (50ml).

 

 

De Nectar Color-lijn is ontwikkeld voor gekleurd haar om het haar na het kleurproces terug naar de juiste pH-waarde te brengen. De kleurpigmenten blijven zo langer behouden en verzorgd.
De Travelkit Nectar Color – Color Preserve Thick Hair bestaat uit een shampoo (100ml)  en een masker (50ml) voor dik haar.

 

De Travelkit Nectar Color – Color Preserve Fine Hair bevat een shampoo (100ml) en een conditioner (50ml) voor fijn haar.

 

Alle producten van Nook zijn vrij van parabenen, SLES, SLS en siliconen.