Nieuwe lijnen van Nook

NIEUW: VIER LIJNEN VAN NOOK.

Nook heeft op Cosmoprof in Bologna vier nieuwe lijnen gelanceerd. Deze zijn nu ook bij Solo Industries verkrijgbaar. Het gaat om:

 1. –   Magic Arganoil Extra Volume
 2. –   Magic Arganoil Discipline
 3. –   Nectar Color
 4. –   Virgin Color


Magic Arganoil Extra Volume

De Extra Volume-producten uit de Magic Arganoil-lijn van Nook geven fijn haar meer body en volume. Het gaat weer glanzen. De producten hydrateren en versterken de haarvezels. Ze zijn rijk aan bio-gecertificeerde arganolie, kokosmelk en volkoren rijstmelk. Maar ze bevatten geen SLES, SLS, parabenen en schadelijke sulfaten. Ook zijn de producten getest op nikkel, chroom en kobalt. Ze hebben allemaal een serene en lichte geur van kruiden en wilde bloemen.

De lijn bestaat uit:

 • Extra Volume Shampoo (250ml en 1000ml)
 • Extra Volume Conditioner (250ml en 1000ml)
 • Extra Volume Milk Primer (150ml)

Magic Arganoil Discipline

Kroezend haar is vaak weerbarstig en droog. Het heeft vocht en natuurlijke oliën nodig. Om hier op in te spelen, ontwikkelde Nook de Magic Arganoil Discipline-lijn. Je kunt de producten gebruiken om zowel fijn als dik kroezend haar weer onder controle te krijgen en de vochtigheidsgraad te verbeteren. Deze antikroes-lijn is rijk aan kostbare, organische en bio-gecertificeerde ingrediënten. De producten zijn getest op nikkel, chroom en kobalt. Ze bevatten geen SLES, SLS, parabenen en siliconen.

De lijn bestaat uit:

 • Discipline Shampoo (250ml en 1000ml)
 • Discipline Conditioner (250ml en 1000ml)
 • Discipline Intensive Mask (250ml en 1000ml)
 • Discipline Thermal Milk (150ml)
 • Discipline Curly Milk (150ml)

Nectar Color

Bij geverfd haar vervagen de kleuren vaak al na een aantal weken. Daarom ontwikkelde Nook de Nectar Color-lijn voor gekleurd haar om het haar na het kleurproces terug naar de juiste pH-waarde te brengen, zodat de kleurpigmenten behouden en verzorgd blijven. De professionele kapper gebruikt deze lijn na de kleurbehandeling of kan deze adviseren aan zijn of haar klant.

De producten zorgen dat de kleur van het haar behouden blijft en verlengd wordt. Ook beschermen ze het haar en de hoofdhuid. De lijn is rijk aan eco-gecertificeerde biologische extracten en een innovatief bio-actief D-complex. Dit complex verwijdert opgenomen giften, beschermt het haar tegen de gevolgen van vervuiling en vermindert de schade door zuurstofperoxide op de vezel.

De Nectar Color-lijn bevat quinoa en vruchten uit de Australische woestijn. Parabenen, SLES, SLS en siliconen zijn niet toegevoegd. Er zijn producten voor fijn en medium haar en artikelen voor dik en grof haar. Ook is er een onderscheid gemaakt tussen Preserve en Acid producten. De Acid-producten hebben een lage pH-waarde. Deze gebruik en adviseer je bij klanten met rood- en violetkleurig haar, omdat de kleuren hierbij sneller teruglopen.

Voor de vakantie is er een box met daarin een shampoo van 100ml en conditioner van 50ml. Deze mag dus ook mee in de handbagage!

Virgin Color

De Virgin Color-lijn is een verflijn van Nook zonder ammoniak en PPD. Hierdoor kun je het haar op een milde manier kleuren, zonder in te leveren op de kwaliteit. De Ecocert gecertificeerde verf is rijk aan voedende en beschermende ingrediënten, waardoor het haar gezond blijft. Handig zijn de superhighlighteners uit deze Virgin Color-lijn, waarmee heel lichte tinten ook bereikbaar worden. Leuk voor de zomer zijn de zeven pasteltinten die fashionable kleuren bieden van ice storm tot French lilac.

De Virgin Color-lijn vervangt de Nature Color-lijn.