Be Color – kleuring met korte inwerktijd

Kappers vinden het vaak jammer dat ze lang moeten wachten, voordat ze de verf uit het haar van hun klanten kunnen spoelen. Daar heeft het professionele kappersmerk Be Color op ingespeeld, want dit Italiaanse merk ontwikkelde twee kleurlijnen met een korte inwerktijd: Be Color 24 minutes en Be Color 12 minute. Be Color 24 minutes is nieuw.

Vooral zzp’ers vinden het lastig dat de traditionele verf een lange inwerktijd heeft. Met een inwerktijd van 24 en 12 minuten, verlies je geen kostbare tijd meer.

 

> 24 minuten

De Be Color 24 minutes-kleuring bevat ingekapselde ammonia en licht het haar tot vier tonen op. De ammonia is in poedervorm ingekapseld toegevoegd, hierdoor verspreidt dit ingrediënt geen onaangename geur. Ook is het niet schadelijk voor de handen van de kapper (kapperseczeem).

Be Color 24 minutes heeft hetzelfde ruime kleurenpalet als de 12 minute-kleuring alleen zijn er twee extra blondtinten toegevoegd: Blonde Platinum Violet en Blonde Platinum Sand.

 

> 12 minuten

De Be Color 12 minute-kleuring bevat geen ammonia en kan het haar tot vier kleurtonen oplichten. De verf is rijk aan actieve ingrediënten als kaviaar, collageen en keratine. Daarnaast is er een ruime keuze in de kleuren: het kleurenpalet bestaat uit 56 tinten.

 

 

Alle kleurproducten van Be Hair zijn vrij van PPD, SLES, SLS en parabenen.