Wijziging in productlijn Nook

Graag willen wij jullie informeren over een aantal wijzigingen in de productlijn van Nook. De volgende producten zullen op korte termijn niet meer leverbaar zijn omdat deze niet langer geproduceerd worden door Nook Italië. Het betreft de volgende producten:

 

Secret luxury light oil 100ml

Als alternatief voor deze Oil adviseren wij Starlight Blonde Serum van BFree. Dit product zorgt voor glans en zachtheid, werkt pluizig haar en gespleten haarpunten tegen, en beschermt het haar tegen beschadiging door middel van een UV filter.

https://www.soloindustries.nl/product/bfree-starlight-blonde-serum/

 

Secret travel kit

Als alternatief voor deze kit adviseren wij, afhankelijk van het haartype en de haarkleur, Bfree Starlight Blonde travelkit of Color Preserve travelkit. Beide travelkits bevatten een 100ml shampoo en 50ml conditioner.

Bfree kit: https://www.soloindustries.nl/product/bfree-starlight-blonde-travel-kit/

Color Preserve kit fijn haar: https://www.soloindustries.nl/product/kit-fine-hair/

Color Preserve kit dik haar: https://www.soloindustries.nl/product/kit-thick-hair/

 

Milk sublime fluid 100ml

Als alternatief adviseren wij Artisan Pongo of Artisan Top Gum. Pongo is een mat modellerende paste met een sterke hold. Top Gum is een vezelrijke modellerende fiber gum met medium hold.

Pongo: https://www.soloindustries.nl/product/pongo/

Top Gum: https://www.soloindustries.nl/product/top-gum/

 

Curl & frizz fluid 100ml

Als alternatief adviseren wij Discipline Curly Milk van de Magic Arganoil lijn. Een ideaal product voor het beheersen van bijzonder kroezige, moeilijke, pluizige krullen.

https://www.soloindustries.nl/product/absolut-one-leave-multi-action-mask-copy-copy-copy-copy/

 

Sweet relax fluid 100ml

Als alternatief adviseren wij Artisan Lisciolina. Dit is een fluweelzachte stylingcrème die het haar voedt en beschermt.

https://www.soloindustries.nl/product/lisciolina-2/

 

Fly & vol tonic 200ml

Als alternatief adviseren wij Extra Volume Milk Primer van de Magic Arganoil lijn. Dit is een innovatief product om het haar voor te bereiden op styling, en creëert onmiddellijk volume.

https://www.soloindustries.nl/product/absolut-one-leave-multi-action-mask-copy-copy-2/

 

De producten die uit de lijn van Nook zullen verdwijnen zijn bij ons te bestellen zolang de voorraad strekt. Onze salon consultants en verkoop medewerkers van de binnendienst staan voor jullie klaar om vragen te beantwoorden en jullie te adviseren over de alternatieve producten.