Virgin Color vervangt de Nature Kolor-lijn

Kortgeleden is de Virgin Color-lijn geïntroduceerd die de Nature Kolor-lijn van Nook vervangt. Virgin Color is de kleurlijn van Nook zonder ammonia, resorcinol en PPD. Hiermee kun je het haar op een milde manier kleuren, waardoor het haar gezond blijft, zonder in te leveren op kwaliteit.
Deze Ecocert-gecertificeerde Virgin Color-lijn is rijk aan voedende en beschermende ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw. Aan de kleurlijn zijn bijvoorbeeld plantenextracten toegevoegd als desert lime, quandung en acacia Australiana.

Desert lime is een peersoort uit Zuid-Australië die kleurpigmenten versterkt. Dit ingrediënt hydrateert de haarvezels en geeft elasticiteit, waardoor tint en glans verbeteren.

Quandung is een inheemse perzik die in de droge gebieden van Australië groeit. Deze vrucht is rijk aan natuurlijke antioxidanten, polyfenolen en vitamine C (twee keer zo veel als sinaasappelen).

Acacia Australiana is rijk aan eiwitten, aminozuren en vitamines. Dit plantenextract beschermt en hydrateert het haar en de hoofdhuid gedurende het gehele kleuringsproces.

Het Virgin Color-palet biedt meer kleurnuances dan de Nature Kolor-lijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meer lichte kleuringen te creëren.
Virgin Color kun je perfect combineren met de Origin Color-lijn van Nook. Met deze twee kleurlijnen creëer je àlle kleurcreaties.