Vacature Salon Consultant N\O (regio Zuid)

Voor het merk N\O Creative Haircare zijn we per direct op zoek naar een leuke collega die in de rol van salon consultant het team komt versterken. Je begrijpt de filosofie van het merk als geen ander, en weet hiermee de professionele kapper te overtuigen. Dit doe je door zowel commercieel als op technisch niveau te adviseren en te ondersteunen.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent op pad om onze klanten te bezoeken en je bouwt een relatie op door de klanten te adviseren en te inspireren. Daarnaast ga je op zoek naar mogelijkheden om nieuwe salons te werven die je enthousiast weet te maken over het merk N\O en onze organisatie. Je volgt de ontwikkelingen in onze branche op de voet en weet je daarom goed te verplaatsen in de klant. De resultaten rapporteer je aan de salesmanager om de commerciële voortgang van je werkgebied te evalueren.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in een commerciële sales functie. Een achtergrond in de professionele haarverzorgingsbranche is een pre omdat dit technische ondersteuning aan de klanten mogelijk maakt. Je bent communicatief vaardig, en spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels in zowel taal als geschrift. Jij wil het visitekaartje zijn van het mooie merk N\O.

Wat wij bieden?

Solo Industries biedt jou een marktconform salaris en gunstige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kom je in een jong, hecht, gezellig en dynamisch team te werken van een solide en groeiend bedrijf.

Locatie hoofdkantoor: Breda

Werkgebied: Buitendienst regio Zuid

Niveau: MBO/HBO

Dienstverband: Parttime / Fulltime

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Dan maken we graag kennis met jou! Bij interesse kun je je motivatie en CV sturen naar nyma@soloindustries.nl t.a.v. Nyma van Gastel of vul onderstaand formulier in: