Solar-lijn van Nook

VEGAN MET SUPERFOODS.

In de zomer genieten we met volle teugen van de zon, zee en het strand. Toch zorgen de uv-stralen, het zeewater en chloor dat het haar kleur verliest en dat het droog, onhandelbaar en dof wordt. Daarnaast dehydrateren wind en airconditioning het haar en ze zorgen dat het minder glanst.

Nook ontwikkelde de Solar-lijn die het haar beschermt tegen al deze schadelijke gevolgen. De producten verzorgen en herstellen het haar. 90% van de ingrediënten heeft een natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn de Solar-producten volledig vrij van dierlijke ingrediënten en dierlijke bijproducten. Hierdoor is de lijn ook uitermate geschikt voor veganisten.

Deze natuurlijke, vegan-lijn bevat veel superfoods die het haar een flinke boost geven. Hierbij spelen amarant, dadelpalm, kokosnoot en tomaat een belangrijke rol.
Deze ingrediënten neutraliseren de vrije radicalen, waardoor het haar in balans komt en het er weer gezond uitziet. De toegevoegde onbewerkte grondstoffen en plantenextracten komen uit de biologische landbouw en ze zijn niet gemanipuleerd. Het is dus geen genetisch gemodificeerd organisme (genetically modified organism (GMO)). Ook voorkomt de zure pH-waarde een aanval van micro-organismen op de huid, hoofdhuid en het haar.

Producten uit de Solar-lijn zijn vrij van:

  • Kleurstoffen
  • Parabenen
  • Paraffine
  • Petrolatum
  • Minerale olie
  • Allergenen
  • Alcohol
  • SLS
  • SLES
  • GMO

De Solar-lijn bestaat uit een Superfood Shampoo, Superfood Hair Mask, Superfood Hair Milk en een Superfood Aftersun Balm.

Solar Superfood Shampoo

Deze 100% vegan Shampoo uit de Solar-lijn van Nook kun je ook als showergel voor het lichaam gebruiken. Dit product verwijdert alle sporen van chloor, zand en zonneproducten. De shampoo bevat rijke plantenextracten die het haar en de huid voeden. Ideaal tijdens de zomer voor droog haar en de gedehydrateerde huid.

De pH-waarde ligt tussen de 4,5 en 5,5.
Solar Superfood Shampoo (250ml) / Adviesverkoopprijs € 17,10.

 

Solar Superfood Hair Mask

Het Hair Mask is rijk aan plantenextracten met voedende, regenererende en antioxiderende eigenschappen. Dit 100% vegan haarmasker voedt, repareert en regenereert de haarvezels die door de zon, zand, chloor en zoute lucht uitgedroogd en verzwakt zijn. Ideaal voor fijn haar. Dit haarmasker kun je elke dag gebruiken.

Ook geschikt voor het haar van kinderen.

De pH-waarde ligt tussen de 2,5 en 3,5.
Solar Superfood Hair Mask (150ml) / Adviesverkoopprijs € 19,95.

 

Solar Superfood Hair Milk

Deze 100% vegan Hair Milk bevat plantenextracten met beschermende, regenererende en antioxiderende eigenschappen. De Milk beschermt en hydrateert de haarvezels als ze blootgesteld worden aan de zon. Het zorgt dat vrije radicalen het haar niet kunnen beschadigen. De Hair Milk verbetert de elasticiteit, vitaliteit en glans van het haar, zonder het te verzwaren.
Gebruik de Hair Milk op nat of droog haar. Spray het op de lengten en punten tijdens en na blootstelling aan de zon. Je hoeft de Hair Milk niet uit te spoelen.

Ideaal voor fijn haar. Ook geschikt voor het haar van kinderen.

De pH-waarde ligt tussen de 3.5 – 4.5.
Solar Superfood Hair Milk (150ml) / Adviesverkoopprijs € 19,95.

 

Solar Superfood After Sun Balm

De 100% vegan Aftersun Balm uit de Solar-lijn van Nook is een herstellende zonnecrème voor het gezicht en lichaam. De Balm is rijk aan hydraterende, herstellende en kalmerende ingrediënten. Het geeft verlichting aan een huid die rood en uitgedroogd is door overmatige en langdurige blootstelling aan zon, wind en smog. De huid neemt de After Sun Balm snel op en ze voelt hierdoor zijdezacht aan. Kan dagelijks gebruikt worden. Ook geschikt voor kinderen.

Gebruik: breng een ruime hoeveelheid op het gezicht en lichaam aan na het zonnen.

De pH-waarde ligt tussen de 5,5 – 6,5.
Solar Superfood After Sun Balm (250ml) / Adviesverkoopprijs € 25,65.

 

Tip: stel voor je klanten zonnige productsets samen, waarmee ze de zomer in kunnen luiden en een vakantiegevoel krijgen!

Neem voor inkoopprijzen contact op met je salonconsultant.