Nook Magic Arganoil Wonderful Ritual

Wanneer het haar extreem beschadigd is, is het noodzakelijk om direct actie te ondernemen. De meest effectieve manier is om een behandeling te starten die gericht is op haarreconstructie met producten die een hoge concentratie aan eiwitten en voedende stoffen bevatten. Deze stoffen zorgen voor een herstellende werking op de beschadigde delen van het haar en geven de vezels kracht, samenhang en natuurlijk evenwicht.

Nook Magic Arganoil introduceert een nieuw reconstructie en herstellend programma voor haar dat beschadigd, poreus, gestrest of extreem ondervoed is. In slechts drie stappen wordt het haar versterkt, gerevitaliseerd en hersteld. De werkzaamheid wordt gegarandeerd vanaf de eerste behandeling!

De salonbehandeling bestaat uit 3 stappen:

 

Stap 1 – Voorbereidingsfase

In deze fase wordt het haar gewassen met Argan Rescue Shampoo (10ml / 250 ml / 1000 ml). Dit is een intens voedende en herstellende shampoo en bevat de volgende actieve ingrediënten:

  • Organische argan olie
  • Chia extracten
  • Phyto proteïnen

 

Stap 2 – Actieve fase

In deze fase wordt het haar behandeld met een mix van Rescue Protein Booster (200ml) en Rescue Rebuilding Mask (10ml / 250ml / 1000ml). Rescue Protein Booster is een product dat specifiek geschikt is voor salongebruik. Het product is samengesteld uit een kostbaar concentraat van plantaardige eiwitten, aminozuren en plantpeptiden. Rescue Rebuilding Mask is een intens voedend en herstellend masker. Het voedt en hydrateert de haarvezel, en geeft kracht, elasticiteit en vitaliteit aan de haarschacht. De producten bevatten de volgende actieve ingrediënten:

  • Organische argan olie
  • Chia extracten

Mix 1 deel Rescue Protein Booster met 5 delen Rescue Rebuilding Mask (1:5). Breng het mengsel met een kwast aan op het haar en laat dit ongeveer 10 minuten inwerken. Eventueel kan naar wens warmte worden toegevoegd. Kam vervolgens het geheel nog een keer goed door en spoel het uit. Er zijn speciale bakjes en kwastjes beschikbaar om de mix te kunnen bereiden en aan te brengen.

 

Stap 3 – Droog fase

In deze derde stap wordt de extra voedende Rescue Recharge Foam Conditioner (150ml) door middel van drie kleine ‘bolletjes’ verdeeld over het haar. Kam deze vervolgens goed door. Je hoeft het product niet uit te spoelen en kunt het kapsel verder afstylen. Deze foam is geen versteviger, maar het is wel mogelijk om naar wens een verstevigend product extra aan te brengen om het haar in model te stylen.

 

De totale behandelingstijd in de salon bedraagt ongeveer 25 – 30 minuten. Aangezien de behandeling als een haar herstellend maar tegelijkertijd ook als een ontspannend ritueel wordt gezien is het van belang de klant ook deze beleving mee te geven. Zorg voor een lekkere kop kruidenthee tijdens de behandeling en zet een ontspannende playlist op. Het salonritueel zal zo een multi-zintuiglijke ervaring worden. Tip: Nook heeft een nieuwe ‘NOOK MAGIC SALON ritueel’ afspeellijst aan Spotify toegevoegd. Deze selectie van muziek biedt de perfecte achtergrond voor de behandeling om de klant in een ontspannen sfeer van de behandeling te laten genieten.

 

Thuisbehandeling

Magic Arganoil Wonderful Ritual is ook beschikbaar in een thuisbehandeling. Echter wijzigt stap 2 van de behandeling ten opzichte van de salonbehandeling. Voor de thuisbehandeling wordt enkel Rescue Rebuilding Mask op handdoekdroog haar aangebracht. Nadat dit goed is doorgekamd dient het 5 tot 15 minuten in te werken om vervolgens uit te spoelen. Voor een thuisbehandeling is een combinatie met een andere shampoo uit de Nook Magic Argan lijn ook mogelijk. Voorzie de klant van een persoonlijk advies.

 

Op zoek naar meer informatie over de producten en behandeling? Onze salon consultants en medewerkers van de binnendienst staan klaar om alle vragen te beantwoorden.