winkelwagen
U dient eerst in te loggen als retailer.INLOGGEN

De merken

 

N\O Haircare

N\O Haircare is de nieuwe balans tussen het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke ingedriënten en werkstoffen met het originele in verzorging,
kleuring en styling als uitgangspunt. Dat zien we terug in de Urban Nature verzorgingslijn en de Creator stylingslijn. Hieraan zal komend jaar
de kleurlijn toegevoegd worden, waar de Europese laboratoria op het moment in finesse mee aan het werk zijn.

De sulfaat- en parabeenvrije verzorgingslijn Urban Nature brengt precies datgene dat de kapper nodig heeft.
We gaan terug naar de ambacht van de kapper en kracht die het haar nodig heeft.

Creator is de stylingslijn die zich kenmerkt door uitsluitend creatieve producten met een sterk eigen karakter.
De lijn bestaat dan ook uit zeer gewaardeerde producten voor de echte sophisticated youngster.

N\O is the answer.

Kijk voor meer informatie op http://www.naturaloriginal.com

 

FUNKY BY N\O

Funky is het jeugdige stylingslabel van Natural\Original. Dit is voor de jongeren onder ons die creatief durven te zijn, anders te zijn. Maar vooral zichzelf durven te zijn. Anno 2017 is Funky volledig vrij van kleurstoffen en parabenen. Het geeft alles wat kapper nodig heeft om datgene te creeëren wat hij of zij voor ogen heeft.

Dare to  hair!

Kijk voor meer informatie op http://www.naturaloriginal.com

 

GENTS BY N\O

Sinds december 2015 is Solo Industries de nieuwe officiëlele Nederlandse distributeur van Gents, the real barber’s finish since 1963.

De lijn bestaat uit een Sticky Paste, Wax Shaper, Wet Pomade en een Mad Clay.

Kijk voor meer informatie op http://www.naturaloriginal.com

 

NOOK

Nook staat voor nature with keratine. Dermatologisch geteste producten met vier kernwaarden; Nichel, cromo, cobalto getest / SLES, SLS vrij / Parbenen vrij / Allergeenvrije parfum.

 

AFFINAGE

Affinage is een internationaal haarverzorgingsmerk dat in 1996 is opgericht in de UK. Affinage is destijds begonnen met een lijn voor permanente haarkleuren maar is inmiddels uitgegroeid tot een merk met  een zeer complete haarverzorgingslijn van een hoge kwaliteit en veel flair.

Affinage bezit een eigen Research & Development Laboratory in Bologna waar dagelijks gewerkt wordt aan de ontwikkeling van toonaangevende en innovatieve haarproducten. Om tot ontwikkeling van nieuwe producten te komen wordt regelmatig samengewerkt met professionele kappers over de hele wereld. De ongeëvenaarde productinnovatie en kwaliteit, ondersteunt door  trainingen en educatie, hebben er voor gezorgd dat Affinage een van de snelst groeiende internationale haarverzorgingsmerken ter wereld is. Op dit moment wordt Affinage in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.affinage.com

Bekijk hier de Affinage Show Reel / Corporate Video:

 

SUE COLOR

Sue Color is een compacte verflijn die wordt geproduceerd in Italië. De verf heeft als belangrijkste USP een bijzonder korte inwerktijd van 10 minuten. Sue Color positioneert zichzelf door een unieke identiteit. Het doel van Sue Color is om schitterende resultaten te bereiken met behulp van concurrentiële voordelen, waarbij gezondheid en welzijn hoog in het vandaal staan. Door het gebruik van NANO pigmenten kunnen verbazingwekkende resultaten bereikt worden. De strategie van Sue Color maakt het mogelijk een product aan te bieden van hoogwaardig kwaliteit voor een lage prijs.

De ammoniavrije Sue Color lijn bestaat uit 43 kleurnuances, 4 waterstofperoxides, 1 shampoo post color/SLS vrij, 1 Mask post color, 1 serum post color.  Tijdens het gehele kleurproces blijft Sue Color op een stabiele pH waarde 9 zitten. In de verf is een speciaal zelfwassend product verwerkt waardoor een schone hoofdhuid wordt gegarandeerd. Een hoog glansgehalte wordt bereikt door zonnebloemolie. Een posetijd van 10 minuten geeft zowel voor u als uw klanten talloze mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.sheishair.com