winkelwagen
U dient eerst in te loggen als retailer.INLOGGEN

Betaalmogelijkheden

 

Bestellen bij Solo Industries staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Solo Industries biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen en tevens de mogelijkheid om binnen Nederland achteraf via een factuur te betalen. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en wij zullen uw gegevens alleen gebruiken om uw bestelling naar tevredenheid te verzenden.
 
iDEAL
Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO Bank, SNS Bank, Fortis, ING of Friesland bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. Vervolgens volgt u de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Wanneer wij bevestiging hebben gekregen van onze bankinstelling dat uw betaling is goedgekeurd zullen wij overgaan tot het verzenden van uw besteling. Als u betaald met I-DEAL krijg u van ons een dubbele betalingskorting van 4%.
 
Creditcard (Mastercard, Visa of Maestro)
Indien u kiest voor een betaling van uw bestelling met creditcard dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (zie achterzijde kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Wanneer wij bevestiging hebben gekregen van onze bankinstelling dat uw betaling is goedgekeurd zullen wij overgaan tot het verzenden van uw besteling. Als u betaalt met Creditcard krijgt u van ons een betalingskorting van 2%.
 
Eenmalige machtiging
Wij bieden u ook de mogelijkheid om te betalen via een eenmalige machtiging. Dit is echter alleen mogelijk na het invullen van een machtigingsformulier. Wanneer wij een bevestiging hebben ontvangen kan de eerstvolgende bestelling betaald worden via een machtiging. Het bedrag wordt dan binnen een gestelde periode van uw rekening afgeschreven. Uw bestelling zal na bijschrijving van het door u verschuldigde bedrag binnen één werkdag aan u worden verzonden. Deze betaalmethode is echter alleen mogelijk bij telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail.
 
Bankoverschrijving.
Betalen per bankoverschrijving, ook wel 'achteraf betalen'of  'betalen achteraf' genoemd, behoort tot één van de mogelijkheden om uw bestelling te voldoen. Er zal een pakbon/factuur bij uw bestelling bijgesloten zijn. Uw bestelling zal binnen één werkdag aan u worden verzonden. Deze betaalmethode is echter alleen mogelijk bij telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail.
 
Onze bankgegevens zijn:
Solo Industries B.V.
Bankrekenning:1789 35 832
IBAN/SEPA Nummer: NL23RABO0178935832
BIC Nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank 
 
Affinage
Bankrekenning: 1789 35 832
IBAN/SEPA Nummer: NL23RABO0178935832
BIC Nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank